Erasmus+ Projemiz Kabul Edildi.

18.09.2023 239

Okulumuz İngilizce Öğretmeni Gülşah KILINÇ’ın yazdığı Erasmus+KA122(SCH) Okul Eğitimi Kısa Dönemli Öğrenci ve Personel Hareketliliği projemiz kabul edilerek Avrupa Birliği tarafından hibe almaya hak kazanmıştır.Proje etkinlikleri çerçevesinde öğretmenlerimiz Finlandiya'nın Helsinki şehrinde ‘Happy  School- A Psychological Approach for Well Being of Students’ isimli kursakatılacaklar ve İspanyanın Barselona şehrinde işbaşı gözlem faaliyeti gerçekleştireceklerdir.Ayrıca Romanyanın Bükreş şehrine öğretmen ve öğrenci hareketliliği gerçekleştireceklerdir.Öğretmen ve öğrencilerimizin iyi oluş seviyelerini artırmayı hedeflediğimiz ‘Yıkılmadık,Ayaktayız’isimli projemizin okulumuza hayırlı olmasını dileriz.